Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 15 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Sense incidències en el primer dia de funcionament de les noves línies

Les companyies de transport a favor d'abaixar tarifes però no volen que sigui gratis

Les autoritats al viatge inaugural de les noves línies de transport urbà aquest dilluns al matí. / ()

Sense incidències en el primer dia de funcionament de les noves línies de transport.

Tant la plataforma intermodal com les noves línies han funcionat correctament i només hi ha hagut algun problema puntual amb l'ús de les targetes antigues, segons ha informat el tècnic de transports del ministerI d'Economia, Ferran Molí, a l'Hora Andorra d'aquest dilluns.

Les noves línies s'han posat en marxa a primera hora del matí d'aquest dilluns i en un dels primers trajectes hi han pres part bona part de l'executiu liderats per la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó.

Els canvis més importants que presenten les noves línies són l'ampliació de la cobertura del territori, abonaments més barats i nous serveis per oferir millor qualitat.

Quant a la proposta de gratuïtat en un futur que va posar sobre la taula el ministre de Presidència, Jordi Gallardo, les companyies han destacat que és una qüestió que depèn de l’executiu, ja que ells, en tot cas, vetllaran per l’equilibri econòmic. S'han manifestat partidàries d'abaixar tarifes però es mostren reticents a la gratuïtat.

Segons Molí, la plataforma intermodal permetrà a més reconduir freqüències i línies així com millorar l'atenció a l'usuari. Aquest nou sistema operatiu avui ha funcionat correctament.

Pel que fa a l'aplicació mòbil, estarà enllestida l'any vinent. També l'any 2020 estaran disponibles els panells informatius a les parades.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?