Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

A punt el centre pioner per l'Alzheimer de Reus

Del 26 al 28 de setembre la Fundació Rosa Maria Vivar farà unes jornades portes obertes del que serà un centre terapèutic d'estimulació cognitiva per a l'Alzheimer i unitat de la memòria. Una iniciativa que neix de l'àmbit privat i que Amb Margarida Oliva descobrim que el fa tant característic i alhora pioner a l'estat espanyol.

Margarida Oliva /

 

En pocs dies, la Fundació Rosa Maria Vivar adreçat a persones amb Alzheimer i al seus familiars, aviat obrirà les seves portes a Reus. Es tracta d’un centre únic a espanya que neix a partir del cas viscut en primera persona de la mare dels germans Oliva. Empresaris arrelats al territori que amb Margarida Oliva al capdavant han fet possible, amb poc menys de dos anys un centre amb 1.000 metres quadrats d’espai en planta i 3.000 metres quadrats de zona enjardinada.

Detalls com un disseny de l’edifici en el que els pacients no es puguin perdre o el tipus de materials amb que s’està construint són els que hem anat desgranant amb Margarida Oliva. Ja ens ha convidat a tots plegats a les jornades de portes obertes que es faran el dies 26, 27 i 28 de setembre. No hi faltarem.

 

Més informació: https://frosamariavivar.org/

 

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?