Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

El PS considera "insostenible" la continuïtat de Chato al Govern

Els vuit consellers de la formació presenten una demanda conjunta d'informació sobre l'afer

Pere López és rebut per Xavier Espot a l'edifici administratiu del Govern abans de la reunió sobre la negociació amb la UE, aquest dimarts a la tarda. / ()

El PS insisteix en el cessament immediat de Salusià Chato com a secretari d'Estat d'economia i considera insostenible que segueixi al Govern.

La formació ha presentat una bateria de preguntes al Govern sobre aquest afer, demanda d'informació que signen en la seva totalitat tots els consellers socialdemòcrates. Demana, entre d'altres, quin règim intern avalaria als funcionaris fer altres activitats fora de l'administració, per quina raó es va eximir de cotització a la CASS, temporalment, els àrbitres esportius i quina consideració especial té aquesta activitat en relació a altres.

El PS continua pensant que "no es poden posar condicions al compliment de la legalitat", en paraules del seu líder, Pere López, i que Chato va vulnerar la llei de la Funció Pública.

 López desvincula del cas el debat sobre la possibilitat de permetre als funcionaris tenir d'altres ocupacions, un altre debat al seu entendre "que cal abordar amb calma".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?