Deportes

Abrines: "Parlar dels problemes mentals pot ajudar a altres persones"

Àlex Abrines ha explicat al 'Què t'hi jugues!' com està vivint la seva tornada al FC Barcelona, després de tres temporades a la NBA

Joan Vera

Barcelona

Àlex Abrines torna a casa. Després de la seva etapa a l'NBA i d'haver superat uns problemes personals que el van allunyar del bàsquet, el balear tornarà a defensar la samarreta del FC Barcelona. Un club del que destaca que es preocupés per ell com a persona quan passava per mals moments i un dels motius que l'havia fet decidir per "tornar a casa": "Al febrer o al març el Barça em va trucar per primer cop i es va interessar pel que em passava. Jo no estava per pensar en tornar a jugar a bàsquet, però més endavant, quan ja en tenia més ganes, vaig recordar-ho. El Barça sempre era la primera opció, però el fet que es preocupessin per mi va ser un punt extra", explicava al 'Què t'hi jugues!'.

Álex Abrines al 'Què t'hi jugues!' (05/09/2019)

11:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001551049/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ara, encara una nova etapa de la seva vida amb molta il·lusió i amb la intenció de donar alegries a tots els aficionats del bàsquet blaugrana: "Amb els fitxatges que hem fet i amb els que ja hi eren, crec que hem fet un projecte maco i que podrem fer grans coses", reconeixia abans d'afegir que "és bonic que la gent et vulgui veure jugar, però no per això hi ha d'haver més pressió". Una pressió que està focalitzada en guanyar l'Eurolliga, una competició en la que no té un pronòstic clar: "S'ha fet una aposta forta pel bàsquet, però és una competició molt complicada i pot passar qualsevol cosa".

També ha tingut temps per repassar la seva malaltia, de la qual ha explicat que "parlar-ne pot ajudar a altres persones": "Si et trenques un braç, tothom ho veu. Però una malaltia mental és més complicat". Uns problemes dels que està totalment recuperat: "Abans només tenia el bàsquet i em sentia sol. Ara vaig trobant cosetes per desconnectar".

Sobre el Mundial de bàsquet, s'ha mostrat contundent: "Espero que guanyi Espanya, però veig a Sèrbia una passa per davant de la resta".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00