Sociedad

El Govern es personarà com a acusació popular contra el taxista que va atropellar a la seva parella a Ciutadella

El Govern va acordar el 2008 que es personaria com a acusació popular en tots els judicis penals per violència contra les dones

Imatge d'arxiu / Cadena SER

Ciutadella de Menorca

El Govern balear es personarà com a acusació popular en el procediment judicial contra l'home que el 22 d'agost va atropellar a la seva parella presumptament de manera intencionada a Ciutadella.

La portaveu de l'executiu, Pilar Costa, ha anunciat aquest divendres després del Consell de Govern que s'ha autoritzat a l'Advocacia de la Comunitat a prendre part en el procediment penal per acusar el processat d'intent d'homicidi o d'assassinat frustrat.

La representació de l'administració autonòmica sostindrà en aquest cas, en què una jutge ha obert diligències per lesions, que l'actuació de l'acusat pot constituir un delicte de violència contra les dones.

Aquest és la conclusió recollida en un informe elaborat per l'Institut Balear de la Dona, que és l'entitat impulsora de l'acció penal que exercirà l'Advocacia de la Comunitat.

El Govern va acordar el 2008 que es personaria com a acusació popular en tots els judicis penals per violència contra les dones quan les víctimes hagin mort o patit lesions greus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00