Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 19 de Septiembre de 2019

Otras localidades

El Govern es personarà com a acusació popular contra el taxista que va atropellar a la seva parella a Ciutadella

El Govern va acordar el 2008 que es personaria com a acusació popular en tots els judicis penals per violència contra les dones

Imatge d'arxiu /

El Govern balear es personarà com a acusació popular en el procediment judicial contra l'home que el 22 d'agost va atropellar a la seva parella presumptament de manera intencionada a Ciutadella.

La portaveu de l'executiu, Pilar Costa, ha anunciat aquest divendres després del Consell de Govern que s'ha autoritzat a l'Advocacia de la Comunitat a prendre part en el procediment penal per acusar el processat d'intent d'homicidi o d'assassinat frustrat.

La representació de l'administració autonòmica sostindrà en aquest cas, en què una jutge ha obert diligències per lesions, que l'actuació de l'acusat pot constituir un delicte de violència contra les dones.

Aquest és la conclusió recollida en un informe elaborat per l'Institut Balear de la Dona, que és l'entitat impulsora de l'acció penal que exercirà l'Advocacia de la Comunitat.

El Govern va acordar el 2008 que es personaria com a acusació popular en tots els judicis penals per violència contra les dones quan les víctimes hagin mort o patit lesions greus.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?