Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 19 de Septiembre de 2019

Otras localidades

El pregó de Tomàs Molina dona el tret de sortida de les Festes de Gràcia de Maó

El meteoròleg va repassar el seu lligam amb Menorca i amb Maó en particular, on estiueja des de fa 23 anys

Captura de la retransmissió del pregó feta per IB3 /

El popular meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, va ser l’encarregat aquest divendres de fer el pregó que enceta oficialment les festes de Gràcia.

Molina, vinculat a Menorca i a Maó en concret des de fa vàries dècades, va fer un parlament divertit on va recordar com son pare va fer el servei militar a La Mola i com ell va viatjar per primera vegada a l’illa quan tot just tenia 13 anys.

Sobre Menorca, Molina destacar que el tarannà dels menorquins ha permès preservar la natura i el territori, a la vegada que també les seves tradicions. El meteoròleg va xerrar també sobre l’estat d’emergència climàtica que pateix el planeta i va advertir que a Menorca cada vegada plourà menys i per açò és important saber aprofitar bé els recursos, fer també una bona gestió per poder recarregar els aqüífers, a la vegada que fer també un procés de descarbonització de l’energia per no haver de dependre dels combustibles fòssils.

Va ser inevitable també fer una referència a la previsió meteorològica d’aquests propers dies i la possibilitat de que la pluja faci acte de presència durant les festes. Molina assegurà que per dissabte faria bon temps i una mica de tramuntana però va deixar la porta oberta a possibles pluges durant la jornada de diumenge.

El tradicional cant del “Es Mahón”, juntament amb el batle Héctor Pons, va concloure un pregó amè i divertit.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?