Sociedad

El pregó de Tomàs Molina dona el tret de sortida de les Festes de Gràcia de Maó

El meteoròleg va repassar el seu lligam amb Menorca i amb Maó en particular, on estiueja des de fa 23 anys

Captura de la retransmissió del pregó feta per IB3 / IB3

Mahón

El popular meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, va ser l’encarregat aquest divendres de fer el pregó que enceta oficialment les festes de Gràcia.

Molina, vinculat a Menorca i a Maó en concret des de fa vàries dècades, va fer un parlament divertit on va recordar com son pare va fer el servei militar a La Mola i com ell va viatjar per primera vegada a l’illa quan tot just tenia 13 anys.

Sobre Menorca, Molina destacar que el tarannà dels menorquins ha permès preservar la natura i el territori, a la vegada que també les seves tradicions. El meteoròleg va xerrar també sobre l’estat d’emergència climàtica que pateix el planeta i va advertir que a Menorca cada vegada plourà menys i per açò és important saber aprofitar bé els recursos, fer també una bona gestió per poder recarregar els aqüífers, a la vegada que fer també un procés de descarbonització de l’energia per no haver de dependre dels combustibles fòssils.

Va ser inevitable també fer una referència a la previsió meteorològica d’aquests propers dies i la possibilitat de que la pluja faci acte de presència durant les festes. Molina assegurà que per dissabte faria bon temps i una mica de tramuntana però va deixar la porta oberta a possibles pluges durant la jornada de diumenge.

El tradicional cant del “Es Mahón”, juntament amb el batle Héctor Pons, va concloure un pregó amè i divertit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00