Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 19 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Stuani nega que pactessin amb el Zaragoza i justifica els seus moviments bancaris

El jugador del Girona declara a València en el macrojudici per la presumpta compra del Levante-Zaragoza de la temporada 2010/2011

Ha justificat l'absència de moviments bancaris després d'aquell partit, que el fiscal intenta lligar amb una presumpta injecció de diners en efectiu

Stuani en una imatge d'arxiu del judici. /

El davanter del Girona, Cristhian Stuani, acaba de declarar com a acusat davant del jutge que investiga si el Levante-Zaragoza que tancava la temporada 2010/2011 estava comprat per part de l'equip aragonès.

El jugador, que va jugar a l'equip valencià cedit per la Reggina (Itàlia), va anotar l'únic gol del seu equip en aquell partit i ha declarat a preguntes del fiscal que la preparació de l'enfrontament va va ser "normal" però amb l'alegria d'haver aconseguit la permanència la setmana anterior.

A la pregunta de si va participar o tenia constància que s'hagués fet una reunió de vestuari per analitzar una presumpta compra del partit per part del Real Zaragoza ha respost amb rotund "no".

Stuani respón al Fiscal / Stuani respón al Fiscal

També ha negat haver tingut converses abans o després del partit amb el seu compatriota, Diogo, que jugava al Zaragoza, més enllà de saludar-lo sobre la gespa després del partit.

Moviments econòmics

El fiscal ha preguntat al davanter uruguaià per la pràctica absència de moviments bancaris els tres mesos posteriors a la disputa d'aquell partit. Stuani ha explicat que va passar bona part de l'estiu a casa dels seus pares a Uruguay i que allà era el seu pare qui assumia totes les despeses. També ha dit que sovint enviava diners a Uruguay per sufragar aquelles despeses d'estiu i ajudar la família.

El fiscal, però, ha seguit insistint en el fet que, a l'agost d'aquell any, un cop ja havia tornat a Espanya, havia fet servir molt poc la targeta de crèdit (dos reintegraments de 250 € quan l'any anterior n'havia tret 6.500) i l'uruguaià ha dit que sí que l'havia fet servir però que no tenia cap explicació per justificar que fossin quantitats tan petites.

Stuani respón al seu advocat / Stuani respón al seu advocat

La defensa de Stuani li ha reformulat algunes d'aquestes preguntes per aclarir que la conducta de l'ara davanter del Girona seguia sempre un mateix patró i ha utilitzat els comptes de l'estiu anterior i el posterior, en els que quedava acreditat, segons l'advocat, que el jugador mai gastava res quan era a Uruguay i que abans o després d'anar al seu país sempre feia ingressos per quantitats que oscil·laven entre els 6.500 i els 14.000 euros (l'any que es va casar).

També ha presentat moviments bancaris fets per Stuani el mes d'agost del 2011 (tres mesos després de la presumpta compra del partit) per valor de 500 €. En aquell moment, el jugador s'havia incorporat al Racing de Santander cedit, un altre cop, per la Reggina i ha explicat que va esperar més dies a l'Uruguay del que era habitual fins que el seu agent li va tancar la cessió.

La declaració del jugador del Girona ha durat quasi un quart d'hora. Ara ha quedat dispensat d'assistir a les jornades del judici que falten fins al dia de les conclusions.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?