Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 17 de Septiembre de 2019

Otras localidades

La fiscal general defensa l'actuació "serena" dels tribunals durant el procés

Demana acatar la sentència "sigui quina sigui" i assegura que el seu equip ha treballat "sempre de forma autònoma"

El rei Felip presideix l'acte d'apertura del l'any judicial / ()

La Fiscal General de l’Estat, Maria José Segarra, ha assegurat aquest dilluns durant l’acte d’obertura de l’any judicial que la Justícia ha mantingut una actuació “serena, ferma i rigorosa” durant el procés de l’1-O.

Segons Segarra, “davant l’extraordinària gravetats dels fets”, el sistema judicial espanyol ha respost amb un judici que ha complert “els més amplis estàndards de transparència, accessibilitat i garanties per a les parts”. Ara –ha dit la Fiscal- “tots tenim la imperiosa obligació d’acatar la sentència que es dicti, sigui quin sigui el seu sentit”.

La Fiscal també defensa l’actuació de la Fiscalia en “defensa de l’Estat de dret” davant el “desafiament secessionista”. Segons assegura, la “lleialtat” de la Fiscalia “amb l’ordre constitucional” “mereix ser un cop més destacada”.

Segons Segarra, en aquest cas la Fiscalia ha actuat sempre "de forma autònoma, interpretant i aplicant les lleis d'acord a criteris estrictament jurídics fixats a través del lliure debat entre excel·lents professionals del Dret".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?