Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 13 de Noviembre de 2019

Otras localidades

L'oposició qüestiona la reacció del Govern per resoldre l'afer Chato

Mentre el PS no descarta demanar dimissions, Terceravia no vol qualificar el cas de primera crisi del tripartit

Els consellers socialdemòcrates Pere López i Rosa Gili en roda de premsa. /

L'oposició qüestiona la capacitat del Govern per resoldre la crisi de l'afer Chato. Tant PS com Terceravia s'han mostrat crítics en la resolució del cas.

De la seva banda, el PS qualifica l'actuació de l'executiu en aquest tema de "mediocre" i no descarta demanar dimissions.

Considera la gestió d'aquesta crisi "més que qüestionable" i més tenint present que l'ara ja ex Secretari d'Estat d'Economia havia presentat la renúncia així es va fer públic que mantenia activitats paral·leles a la seva funció d'empleat públic malgrat que ho prohibeix la llei de la Funció Pública.

La consellera socialdemòcrata Rosa Gili creu que el govern tripartit "ha començat molt malament la legislatura", tot recordant que fins a tres alts càrrecs, entre ells el propi cap de Govern, havien tret ferro a l'afer que ha acabat amb la destitució de Salustià Chato.

Gili afegeix que aquesta qüestió, a més, afecta tota la classe política i fa augmentar la desafecció.

El PS assegura que l'executiu també "ha actuat malament vers el propi Chato", allargant una crisi de manera innecessària quan el propi implicat va posar el càrrec a disposició del Govern.

Considera que la posició dels ministres Gallardo i Jover "és del tot qüestionable" i no descarten demanar dimissions.

Terceravia qualifica l'afer de "serial"

De la seva banda, el president del grup parlamentari de Terceravia, Josep Pintat, considera que aquest serial s'havia allargat massa i no ho ha volgut tillar de primera crisi del Govern.

Finalment, sobre si això constribuirà a la desafecció política, diu que ell mai n'ha parlat, però que caldrà estar atents als esdeveniments.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?