Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

La nova temporada de SER Andorra arrenca dilluns amb molts canvis

Soroll serà el nou magazine de l'emissora (13:30h) amb Arnald Sanllehy com a conductor

Els conductors dels principals programes de SER Andorra: Arnald Sanllehy (e) i Albert Sanjuan (d) /

La nova temporada de Ràdio SER Principat d'Andorra arrenca dilluns, dia 16, amb molts canvis.

La novetat més destacada és l'emissió d'un nou magazine al migdia, Soroll, que conduirà de dilluns a divendres Arnald Sanllehy, una de les noves cares de l'equip de continguts de la ràdio aquesta nova temporada.

Soroll serà un espai obert a les tendències, la cultura i les qüestions socials i ocuparà la franja de les 13:30h a les 13:50h. amb entrevistes i seccions fixes dedicades a temàtiques diverses que van des de la sostenibilitat a les propostes de cap de setmana.

Continua Hora14 entre les 13:50h i les 14:00h amb el resum de l'actualitat de la jornada.

Les sobretaules continuaran protagonitzades pels esports amb una marca clàssica de la casa, La Graderia, que canvia d'horari i de durada. S'emetrà a partir de les 15 hores i durarà vint minuts sota la batuta, de nou, d'Albert Sanjuan. Mantindrà espais ja consolidats com "Elles també juguen" dedicat a l'esport femení (dimarts), l'esquí (dimecres), el futbol nacional (dilluns) i la tertúlia esportiva (dijous).

Als vespres serà el torn del Balcó, que passa d'informatiu a programa d'actualitat i inclourà SER Empresaris, el programa degà d'economia de la ràdio andorrana, que s'emetrà els divendres. El Balcó també canvia d'horari i s'avança a les 19:20 hores dins un altre programa mític de la ràdio, La Ventana. Conduït per Albert Sanjuan, a banda del recull informatiu de la jornada i dels serveis, oferirà l'anàlisi de l'actualitat a través de tertúlies i entrevistes. I un cop al mes tindrà lloc la Tertúlia de Consellers Generals (dilluns). El Balcó comptarà com a segona veu la de Joan Adell que s'incorpora a l'equip de redacció de SER Andorra.

Aposta per la participació

Tots els programes estaran oberts a la participació dels oients a través del número de whatsapp 361 524 en el què els ciutadans podran enviar missatges de text o bé notes de veu que es recolliran en directe.

Arrencada dilluns amb el judici del cas BPA

L'arrencada de la programació, dilluns, coincidirà amb la represa del judici del cas BPA. Com no podia ser d'una altra manera, tant Soroll com El Balcó se'n faran ressò amb connexions en directe i l'anàlisi. A Soroll comptarem amb la presència de l'advocat i exsecretari del Consell General, Valentí Martí. I a El Balcó amb tertulians de prestigi per valorar la primera jornada d'un judici cabdal al país.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?