Sociedad
SANITAT

Els grups parlamentaris ajornen l'aplicació del metge referent al gener

El Consell aprova per assentiment retardar l'entrada en vigor de tres articles de la llei de la Seguretat Social

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, explicant al Consell General els motius del retard en l'aplicació del metge referent. / Consell General

Andorra la Vella

El Gonsell General aprova per assentiment retardar l'entrada en vigor de tres articles de la llei de la Seguretat Social que es va aprovar a inicis d'any

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha presentat la proposta de modificació de la llei perquè els tres articles modificats entrin en vigor a partir del gener del 2020 quan estava previst que ho fessin la pròxima setmana.

El ministre ha argumentat que la implantació del metge referent i tot el que implica és un procediment molt complex que necessita més temps informar bé a la ciutadania i per acabar de formar els metges. A més considera que retardar tres mesos la seva aplicació és "insignificant".

L'oposició ha donat el vot a favor però tant les conselleres Carine Montaner (Terceravia) com Rosa Gili (PS) han demanat a l'executiu que "no caigui en errors del passat" i "no es tingui tanta pressa" a l'hora d'aprovar nous textos legislatius.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00