Deportes

Xavi Vilajoana: "El Barça va fer tot el possible per fitxar Neymar"

El directiu del FC Barcelona responsable del futbol formatiu ha assegurat que no està preocupat pel futur de Leo Messi: "Messi ha demostrat durant molts anys el seu culerisme i el seu compromís"

Xavi Vilajoana: "El Barça va fer tot el possible per fitxar Neymar"

Xavi Vilajoana: "El Barça va fer tot el possible per fitxar Neymar"

Barcelona

Xavier Vilajoana, directiu del FC Barcelona responsable del futbol formatiu, ha assegurat al 'Què t'hi jugues!' que "el Barça va fer tot el possible per fitxar Neymar". Responent les declaracions de Leo Messi al diari Sport, Vilajoana ha defensat la negociació blaugrana en aquesta operació: "Qui potser no va fer tot el possible per tancar-ho va ser el PSG. Quan l'equip on juga no el vol vendre o demana coses que no són de rebut... Nosaltres ho vam intentar fins l'últim moment". Ell, de fet, ha explicat que sí era partidari de recomprar el brasiler: "Jo sí hauria fitxat Neymar, esportivament no en tinc cap dubte. Però a dia d'avui el capítol Neymar està tancat, quan acabi la temporada ja valorarem què fem l'any vinent".

Xavi Vilajoana al 'Què t'hi jugues!': "El Barça va fer tot el possible per fitxar Neymar" (12/09/2019)

27:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001554605/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El directiu del Barça, que no està preocupat pel futur de Leo Messi al club, voldria que Carles Puyol acceptés l'oferta de Bartomeu per ser el nou mànager: "Puyol és una figura que pel que ha donat, i sobretot pel que pot seguir donant, seria molt important i molt representativa per al club". Qui sí ha tornat ja al club és l'ex porter Víctor Valdés, qui necessita "un temps d'adaptació al club", ha dit.

Aquest ha estat un estiu de canvis per al futbol formatiu. "El més important és que ara tenim entitat pròpia, no depenem del primer equip. I a més hem creat una àrea de metodologia per ordernar la formació dels jugadors i entrenadors", ha explicat Vilajoana. Aquesta parcel·la de metodologia està liderada per Paco Seirul·lo, "una persona que estava desaprofitada al club", segons ha reconegut el directiu blaugrana. A més, ha apuntat que "seria un somni veure un tècnic com García Pimienta, format a la casa, entrenant el primer equip".

En una conversa amb els exfutbolistes Moisés Hurtado, Àlex Delmàs i Álvaro Benito, Vilajoana també ha parlat del canvi de política del club respecte als joves jugadors: "El Barça s'ha d'adaptar al món en què vivim perquè les necessitats del mercat han pujat. Ara fem apostes de club, i això ens obliga a prendre decisions més prematurament".

El directiu, preguntat per si voldria ser el relleu de Josep Maria Bartomeu a la presidència del Barça, ha explicat que encara es d'hora per pensar-ho: "A tot culer i tot soci li agradaria ser president, però no m'ho plantejo perquè queda molt temps i molta feina per fer".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00