Sociedad
Medio ambiente

El GOB demana investigar posibles delictes en el Cas Biniancolla

Els ecologistes volen que es comprovi si algú es va saltar la llei al atorgar un permís de construcció que qualifiquen d'urbanisme a la carta

Imatge aèria del parc aquàtic vinculat a un hotel a Biniancolla. / GOB

Mahón

El grup ecologista GOB demana que s'investigui si es va cometre algun delicte durant la concessió dels permisos per construir el parc aquàtic de Biniancolla en sòl rústic protegit.

Els ecologistes demanen aquesta investigació davant la indemnització milionària que es preveu que haurà de pagar el Consell de Menorca per les decisions preses per l'anterior equip de govern del PP. Cal assenyalar que el grup ecologista GOB i altres entitats i formacions polítiques ja van advertir de possibles irregularitats, els ecologistes volen estudiar si les va haver tal com ja van advertir.

Per als ecologistes aquest cas té tot l'aspecte d'un urbanisme a la carta pur i dur amb l'agreujant que afecta un terreny que estava protegit. Miquel Camps, portaveu del GOB,  apunta que a només 300 metres de la seva ubicació actual havia sòl edificable en què no s'hagués donat cap problema per construir el parc aquàtic.

Cal recordar que, per dues vegades, la justícia ha declarat que la concessió de la declaració d'interès general per al parc com a element desestacionalitzador no estava justificada i per això caldrà demolir tota la instal·lació i restituir el terreny a com estava abans.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00