Sociedad
TRIBUNALS

El judici del cas BPA se supèn per segona vegada i es reprendrà el 14 d'octubre

Les defenses han demanat un nou ajornament per tal que es puguin saber els hereus de Melània Zamora que forma part en la causa com a actor civil i accionista minoritària

Les defenses i el principal encausat del cas BPA, l'exCEO del banc Joan Pau Miquel, esperen la represa del judici aquest matí a Prada Casadet. / Albert Sanjuan Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

El judici del cas BPA es torna a suspendre per segona vegada i es reprendrà el 14 d'octubre.

Poc abans de dos quarts d'onze del matí s'ha reprès el judici de la primera causa del cas Banca Privada d'Andorra i només arrencar les defenses han demanat un nou ajornament per tal que es puguin saber els hereus de Melània Zamora, que va morir, el passat 11 de juliol i que forma part en la causa com a actor civil i accionista minoritària.

La petició l'ha fet l'advocat Salvador Capdevila i s'hi han afegit la resta d'advocats, mentre el fiscal i la representació legal del Govern, tot i no compartir el plentejament ho han deixat en mans del tribunal. Capdevila considera que la providència que se'ls va facilitar el passat divendres no assenyala qui són els hereus de Zamora perquè encara no s'ha obert el testament i, per tant, si volen continuar l'acció civil. El testament podria nomenar Xavier Espot, el seu pare o la seva germana com a hereus legals.

Poc després de les onze el Tribunal de Corts, que jutja la causa, presidit per Enric Anglada, ha suspès la sessió durant uns tres quarts d'hora per deliberar i la decisió ha estat l'ajornament fins el 14 d'octubre a les 10 del matí, termini en què es creu que ja s'haurà pogut obrir el testament. Segons Anglada, és per poder garantir el bon funcionament de la justícia.

Más información

L'advocat de la família Espot-Zamora, Jean Michel Rascagneres, en la seva intervenció ho ha considerat una mala excusa més que un problema jurídic.

Finalment, el president del Tribunal ha criticat que el lletrat Josep Anton Silvestre hagi abandonat la sala sense demanar permís, sobretot per una qüestió d'ordre i d'educació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00