Sociedad

Unzué prescindeix d'Alcalá per jugar contra l'Almería

El central s'ha marcat dos gols en pròpia porta que han suposat dues derrotes però el tècnic diu que ja tenia previst donar-li descans "més enllà del rendiment"

Jonatan Soriano podria ser el recanvi del sancionat Stuani però està per veure que pugui aguantar els 90 minuts

Un moment del partit / Cedida per la Liga SmartBank

Girona

Al Carlos Belmonte d'Albacete, un rebuig d'Alcalá amb el cap quan quedaven 5 minuts per al final va significar la primera derrota del curs i, al Carranza, un xut lateral desviat pel central murcià amb la cama va significar un 1 a 0 que l'equip va ser incapaç d'aixecar.

El tècnic, Juan Carlos Unzué, ha decidit estalviar-li el desplaçament a Almería tot i que ha volgut deixar clar que "ja tenia preestablert canviar-lo, més enllà del rendiment". Amb Aday -que ho ha jugat tot llevat dels primers 45' de lliga- el motiu és "no oblidar d'on venim", una lesió de genoll que el va deixar a l'estacada quasi tota la temporada passada. Stuani -sanció- i Jairo -lesió- queden fora per força major.

Juan Carlos Unzué, entrenador del Girona

00:08

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197624/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'entrenador navarrès ja va advertir que en aquesta sèrie de tres partits en set dies (Cádiz-Almería-Las Palmas) exploraria tot el fons d'armari de la plantilla i ho està complint. Oliván, Bueno, Gual i Calavera entren a la llista d'Almería i Ramalho, Mojica i Jonatan Soriano apunten a titulars encara que, en el cas del davanter, hi ha el dubte de si podrà aguantar els 90 minuts. També podrien tornar a l'onze Gallar i Gumbau i estrenar-s'hi Jozabed.

00:11

Unzué busca tallar "el moment dolent el més ràpidament possible" davant d'un rival que està en "un estat d'ànim fabulós" i que exigirà "un ritme altíssim". De fet, el tècnic espera un rival "més agressiu que el Cádiz" que plantejarà un partit "d'anada i tornada" i que tindrà "molta segona jugada". Un enfrontament que recordarà més al partit contra el Rayo que el dissabte passat i però en el que -opina Unzué- el Girona hi té més a dir si millora "la velocitat amb la pilota".