Sociedad
CAS BPA

Un dels defensors del cas BPA demana la recusació del fiscal general

Josep Antón Silvestre assegura que Alfons Alberca s'ha d'abstenir per parentiu amb un membre del Govern

Algunes de les defenses amb els seus clients a l'entrada de la sala de Prada Casadet on ahir es va reprendre per segon cop el judici de la primera causa de BPA. / Albert Sanjuan Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

L'advocat Josep Anton Silvestre recusa el fiscal general, Alfons Alberca, del judici del cas BPA perquè és cunyat de la secretària general del Govern, Ester Fenoll.

El lletrat ha demanat disculpes per haver marxat aquest matí sense demanar permís en la represa del judici. Diu que s'ha mostrat sorprès perquè Alberca era a la sala i llavors ha sortit per presentar l'escrit de recusació al Consell Superior de Justícia.

Considera que s'ha d'abstenir perquè té un parentiu amb el Govern, qué és qui escull el ministeri fiscal. Aquesta recusació l'ha de resoldre el CSJ qui veu complicat que pugui prosperar. En aquest sentit, creu que Alberca s'hagués hagut d'abstenir.

D'altra banda, ha denunciat que les escoltes del seu client Pablo Laplana encara continuen en mans dels advocats, la Fiscalia i de tercers. Per aquest motiu, demana que es retornin i es destrueixin. Si no es fa, diu s'estaria cometent un delicte i no descarta emprende accions legals. Assenyala que les escoltes neixen i moren en la causa on han estat interceptades, que en el cas del seu client, és el cas Petrov del qual va ser absolt.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00