Sociedad

Parlem de seguretat amb el cap de la Policia Municipal de Girona

Entrevista a Soroll Girona a Joan Jou

Joan Jou, cap de la Policia Municipal de Girona / Ràdio Girona

Girona

La ciutat de Girona se salva de la riuada de delinqüents que fugen de Barcelona arran de la pressió policial. Ho ha dit al programa Soroll el cap de la Policia Municipal, que també ha destacat les subcomissaries com a element clau per reduir la sensació d'inseguretat.

Joan Jou, cap de la Policia Municipal de Girona

14:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000197691/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El cap de la Policia Municipal de Girona, Joan Jou, assegura que hi ha fets delictius que han augmentat, i d'altres que es mantenen, però en CAP cas es pot parlar de Girona com una ciutat insegura. Afegeix que la ciutat no té les característiques que busquen habitualment els delinqüents, com poden ser els llocs massificats.

La Policia ara treballa en la prova pilot de la subcomissaria. La primera serà al barri de Santa Eugènia. Segons Jou, la intenció és ser més propers al ciutadà i tenir més capacitat de reacció en cas que hi hagi algun incident. D'aquesta manera, també, volen disminuir la sensació d'inseguretat.

A banda de la de Santa Eugènia, no descarten obrir-ne més, tot i que Jou alerta que tenir aquestes subcomissaries també suposa un augment de recursos i plantilla.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00