Sociedad
Educación física

Més problemes amb el pavelló de l'IES Pasqual Calbó

Encara està en obres i Educació no sap encara si les millores que es faran ara seran definitives

Alguna de les bombolles d'aire al terra del pavelló. / Pasqual Calbó Rítmica

El pavelló esportiu de l’institut Pasqual Calbó de Maó no para de donar problemes. Al juny es van acabar les obres de millora que havien de solucionar les deficiències detectades els darrers quatre anys. Aquestes feines van obligar al grup de rítmica que agrupa 60 noies a entrenar a vuit pavellons diferents el passat curs. Quan aquest setembre han tornat al poliesportiu de Pasqual Calbó s’han trobat nous problemes que motivaran noves intervencions a la instal·lació.

A més dels problemes de terra bufat, amb les fortes pluges també han tornat les goteres.

La resposta de la delegació territorial d’ensenyament és reconèixer que aquest problema al terra es va detectar a l’estiu però no es va poder arreglar en aquell moment perque a l'agost no van trobar allotjament pels operaris que ho havien de fer i a la primera setmana de setembre les dificultats amb el transport marítim no van deixar que arribessin els materials necessaris.

Ara s’està treballant per tornar a posar un terra sense bosses d’aire. Després s’haurà de veure si és una solució definitiva o caldrà seguir treballant. Això ho decidiran els tècnics d'educació després d'inspeccionar-ho tot.

Des de l'Administració no es vol donar  una data de quan estarà tot llest.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00