Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Govern i FAF renoven la gespa de l'Estadi Nacional abans de l'Andorra-Turquia

Utilitzaran la què hi havia prevista per a la Borda Mateu

La gespa de l'Estadi Nacional es canviarà abans de l'Andorra-Turquia / ()

El Govern acorda amb la Federació Andorrana de Futbol la substitució de la gespa de l'Estadi Nacional de cara el partit davant Turquia.

Després de no passar el darrer test, la UEFA ja ha deixat clar que el partit de classificació per a l'Eurocopa el 2020 del 17 de novembre davant dels turcs no es podria celebrar amb la gespa actual. En aquest sentit, la FAF ha ofert la gespa que s'havia d'instal·lar a la Borda Mateu  per col·locar-la a l'Estadi Nacional en les properes setmanes.

En un comunicat, l'executiu explica que durant l'exercici 2020, el Govern farà la instal·lació definitiva de la nova gespa, tal com estava previst. Amb aquesta solució es garanteix que els partits de la selecció andorrana de futbol es jugaran al Principat.

Pel que fa al partit davant Moldàvia que s'ha de disputar l'11 d'octubre, des de la FAF s'ha explicat que s'està en converses amb la Federació de Moldàvia i la UEFA. Si el rival no hi posa objecció, es podrà jugar. Si no hi ha acord, s'hauran de buscar alternatives com ara l'Estadi Comunal Joan Samarra.

L’actual gespa de l’Estadi Nacional, apta per a ús esportiu, es traslladarà al camp de futbol d’Ordino. Durant el període de canvi, el Ministeri encarregat dels esports està treballant amb la Federació Andorrana de Rugby per reubicar els entrenaments i els partits previstos que tenen lloc a l’Estadi en aquesta disciplina.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?