Sociedad
IMMIGRACIÓ

El PS portuguès es compromet a reforçar els serveis consulars a Andorra

El diputat socialista i representant dels residents portuguesos a l'estranger, Paulo Pisco, visita el país per fer campanya per a les eleccions legislatives del proper 6 d'octubre

El diputat del PS portuguès i representant dels residents portuguesos a l'estranger, Paulo Pisco, de visita avui a Andorra, amb el president del GPS, Pere López. / PS

Andorra la Vella

El diputat del PS portuguès i representant dels residents portuguesos a l'estranger, Paulo Pisco, es compromet a reforçar els serveis consulars si guanyen les eleccions del 6 d'octubre.

Aquest dijous es troba de visita al Principat en què ha aprofitat per reunir-se amb el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López. Estan cridats a les urnes uns 7.000 residents portugesos residents a Andorra i ha assenyalat la importància d'aquests comicis.

Diu que quan els socialistes han estat al Govern les relacions han estat més bones i ha volgut recordar que quan va manar el centre-dreta es va tancar l'ambaixada de Portugal a Andorra. Entre les propostes que porten al seu programa és la de poder reforçar el servei consular, tot i que no ha concretat de quina manera.

Sobre el programa que l'executiu actual ha posat en marxa per afavorir el retorn dels residents que es troben a l'estranger, Pisco ha explicat que més de 2.000 persones han demanat informació i unes 100 s'hi han adherit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00