Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

Investiguen dos ciclistes holandesos per presumpta imprudència a la carretera

En un vídeo que s'ha fet viral es veu els dos esportistes circulant a gran velocitat i un d'ells creuant en contradirecció la rotonda de Ràdio Andorra, esquivant vehicles de cara

Captura d'un fragment del vídeo en què es pot veure el ciclista circulant en sentit contrari a la rotonda de Ràdio Andorra. /

La policia ha obert una investigació per possible imprudència de dos ciclistes holandesos a Encamp.

Un d'ells, conegut patinador holandès, va gravar i posteriorment penjar a les xarxes socials un vídeo circulant a gran velocitat per la CG2. El company fins i tot creua en contradirecció la rotonda de Ràdio Andorra, esquivant un vehicle que es dirigia en sentit contrari.

En acabar la maniobra, tots dos es piquen de mans i xisclen emocionats.

El vídeo figurava al compte d'Instagram del patinador Jos de Vos, qui suposadament enregistra el descens, i qui ja l'ha eliminat, però encara es pot visualitzar en d'altres pàgines d'internet fins a fer-se viral.

La policia ha afirmat a la SER que la Unitat de Seguretat Viària està realitzant una enquesta per identificar els ciclistes i determinar si hi ha hagut comportament imprudent per actuar en conseqüència.

La proesa ha estat durament criticada a les xarxes socials entre ciclistes amateurs i professionals. L'excorredor espanyol resident a Andorra, Angel Edo, ha qualificat a Twitter de "greu irresponsabilitat i temeritat" el comportament dels ciclistes tot confiant que les autoritats apliquin el màxim càstig.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?