Sociedad
TURISME

Cap andorrà atrapat per la fallida del touroperador Thomas Cook

Neilson ja està treballant per recol·locar les persones que ja tenien contractada l'estada a Andorra pel proper hivern a través dels vols charter del gegant britànic

Vianants passejant aquest matí per davant de les oficines de Thomas Cook a Londres, empresa que ha cessat la seva activitat aquesta passada matinada. / Hollie Adams Getty Images

Andorra la Vella

Cap andorrà afectat per la fallida de Thomas Cook.

L'executiu informa que no té constància a través dels consolats que cap andorrà s'hagi quedat a terra sense poder volar després de la fallida del gegant de la touroperació, Thomas Cook, que s'ha donat a conèixer aquesta matinada.

Thomas Cook era el principal proveidor de vols charter de la companyia Neilson, que cada any porta milers de britànics a esquiar a les pistes del Principat. Des d'aquest punt de vista, el seu representant a Andorra, Ian Archer, lamenta la fallida però assegura que ja estan treballant per intentar recol·locar totes les persones que ja tenen contractada la seva estada aquest hivern.

En total, 600.000 persones són les que s'han quedat atrapades allà on fossin, 150.000 de les quals eren britàniques, després que la companyia emetés un comunicat on anunciava el cessament immediat de totes les seves operacions, en no poder garantir els prop de 200 milions d'euros que necessitava per fer-ho.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00