Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

El Soroll de Misericòrdia

El Santuari de Misericòrdia de Reus es converteix, un any més, en l'epicentre festiu religiós, cultural i folklòric de la capital del Baix Camp. En directe us oferim el ball dels elements just en arribar de la baixada del migdia i també conversem una estona, als nostres estudis, amb el Lleó de Reus i el Ball de Sant Miquel.

Gegants Indis de Reus arribant al Santuari de Misericòrdia /

 

Havent baixat passeig de misericòrdia avall en direcció al Santuari, el ritual festiu del 25 de setembre a Reus passa pel lloc on habita la patrona del municipi. En directe hem copsat l’ambient que es respira així com hem conversat amb l’alcalde de Reus Carles Pellicer.

Josep Lluís Rius, Daniel Domínguez i Gerard Rull / Jordi Cartañá

 

Diables de Reus / Jordi Cartañá

En paral·lel als nostres estudis, hem tingut al cap de colla entrant, Daniel Domínguez, i al sortint, Josep Lluís Rius, del Lleó de Reus. També hem comptat amb Gerard Rull el cap de colla del Lleó Petit. De fet, aquest 22 de setembre passat va fer el seu primer aniversari i l’endemà mateix l’entitat feia cessió d’aquest element a l’ajuntament de la ciutat.

També escoltem un fragment del Ball de Sant Miquel a carrec de dos membres del Ball de Diables. Avisem que no té pèrdua.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?