Sociedad
ESPECIAL SOROLL ALCOVER

El Soroll d'Alcover

Aquest any hem tornat al municipi d'Alcover per saber les novetats i cites importants de la Fira de Bandolers i la Festa Major. Amb el seu alcalde hem conversat sobre el futur projecte de la biomassa i hem clos el programa amb l'actuació d'un grup de recent creació : els Diablons.

Alcover

El segon i el tercer cap de setmana d’octubre són sinònim d’aturat per festes. Alcover viatja al seu passat bandoler i celebra la seva festa major en aquests caps de setmana respectivament.

Especial Soroll Alcover

01:03:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000066476/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Al Soroll especial que aquest any hem fet des del Cercle d’Amics, hem descobert com aquesta institució centenària fa poc ha sobreviscut al sotrac de la manca de relleu. Però afortunadament Valentí Casas i tot un equip més de persones del municipi s’hi han posat al capdavant i aquest any el Cercle serà un dels escenaris importants de la Festa Major. Amb Josep Ma Girona, exdirector de Ràdio Reus, Ràdio Barcelona i alcoverenc de pro hem desgranat els principals actes del programa en qualitat de regidor de cultura com és ara mateix.

Altra cosa és la Fira de Bandolers. Consolidada, concorreguda, reconeguda i sempre amb ànim d’oferir quelcom més n’hem destacat els moments imprescindibles amb la regidora responsable Carla Miret i amb el membre grup teatre local La Resclosa Oriol Fuguet.

No podia faltar el batlle de la vila i d’aquí que ens ha acompanyat Robert Figueras que en el terreny cultural ha volgut enaltir i reivindicar la tasca que s’està fent des del Convent de les Arts. Un espai al que des de fa anys s’aspira que sigui residència permanent d’artistes. Més a tocar tenim el projecte de la biomassa. Ens n’ha avançat data i ens ha recordat en que consisteix una iniciativa d’aquest tipus

Amb el productors de ´les cerveses locals La Mula i La Rosita hem donat la benvinguda a una tercera cervesa, que han fet conjuntament, per a la Fira de Bandolers.

I hem tancat el programa amb l’actuació d’un grup de recent creació com són els Diablons que emanen dels Bruixots d’Alcover.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00