Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 25 de Enero de 2020

Otras localidades

Lasanya de verdures

Aprofitant la setmana del vegetarianisme, preparem una lasanya de verdures

Esta setmana hem preparat lasanya, però de verdures. La lasanya conté tomaca en rodanxes, carabasseta i albergínia amb formatge ratllat i una mescla de nata i salsa de tomaca, substituint així a la clàssica beixamel. La veritat és que el resultat és molt bo i és prou ràpida de preparar.

INGREDIENTS

2 tomaques
2 carabassetes
1 albergínia gran
100 g de formatge gruyère
Làmines de lasanya
700 g de nata
800 g de tomaca
Mantega
Pebre i sal

PREPARACIÓ

El procés és molt senzill. Simplement hem de laminar les verdures amb l'ajuda d'una mandolina. Les marquem a la planxa les verdures. Mentrestant, preparem les làmines amb aigua temperada.

Una vegada tinguem les verdures marcades a la planxa agafarem la salsa de tomaca i la mesclarem amb la nata. Una vegada llest ens preparem per a muntar la lasanya.
Agafem un pyrex i l'untem de mantega. Agafem la salsa, la posem en la base i comencem a muntar la lasanya.

Cobrim la primera capa amb l'albergínia i la cobrim amb les plaques de pasta. Afegim unes cullerades de salsa, pebre i formatge ratllat. Repetim la mateixa operació amb la carabasseta i també amb la tomaca fins que acabem les verdures o tinguem la grandària apropiada. Finalment cobrim amb la salsa restant, ratllem el formatge i el repartim per la part superior. El fiquem al forn a 180 °C durant 15 minuts i llest.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?