Sociedad
EQUIPAMENTS PÚBLICS

El comú d'Encamp descarta finalment la compra dels terrenys del Prat Gran

La corporació declina tirar endavant la proposta en constatar que no disposa dels suports necessaris

Arxiu Comú d'Encamp

Encamp

El comú d'Encamp descarta finalment la compra dels terrenys del Prat Gran.

La corporació i la propietat dels terrenys, Casa Areny SL, han tancat un acord per procedir al trasllat de les instal·lacions i equipaments d’aquest espai després que la corporació hagi comunicat que declina tirar endavant la proposta de compra, en constatar que no comptava amb el suport que requereix una operació d’aquesta importància, xifrada en 16 milions d'euros.

Un cop traslladada la decisió a la propietat, el comú ja treballa per buscar els terrenys que permetran reubicar els serveis i les instal·lacions existents, amb l’objectiu de garantir la continuïtat dels mateixos en altres espais de la parròquia. La intenció "és buscar espais que permetin preservar al màxim els paràmetres d’accessibilitat i de proximitat que permetia el parc actual, de manera que el trasllat alteri el menys possible els hàbits dels ciutadans i ciutadanes d’Encamp" diu la corporació en un comunicat.

Paral·lelament, i en compliment d’allò que preveu la normativa urbanística, Casa Areny SL ha cedit al comú d’Encamp una part important del Prat Gran d’Areny, agrupant en aquesta zona el deure de cessió obligatòria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00