Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 03 de Diciembre de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años
SER CATALUNYA

Amb veu de dona

Les experiències personals i professionals de dones en diferents àmbits seran les protagonistes d'aquestes jornades el 8 de novembre al Col·legi de Farmacèutics de Tarragona.

Amb veu de dona

Redacció

SER Tarragona-Ràdio Reus i SER Catalunya organitzen el proper 8 de novembre a Tarragona una nova edició d’Amb Veu de Dona, una jornada amb el feminisme, l’empoderament i la sororitat com a protagonistes. El Col·legi de Farmacèutics acollirà xerrades i debats on es podran escoltar les experiències vitals i la visió del món d’una vintena de dones de diferents àmbits i professions.

La sociòloga del Club de Malasmadres Maite Egoscozábal, la filòloga Montserrat Palau o la coach Magda Barceló parlaran d’igualtat i de conciliació.

La catedràtica d'Enginyeria Química, Marta Schuhmacher; la patrona de la Fundació Port Aventura, Belén Marrón; l'especialista en Dret del Treball, Fina Méndez; la presidenta de l'Associació de Dones Empresàries de Tarragona, Sonia Mateo i la doctora en Microbiologia, Àngels Dronda, són exemples de dones que trenquen sostres i exposaran les seves experiències en una taula rodona moderada per la periodista Yolanda Garcia.

El món artístic hi tindrà presencia de la mà de la directora de cinema, Anna Bofarull i l’actriu Júlia Creus.

També hi haurà veus de superació esportiva amb l’actual presidenta del Club Reus Deportiu, Mònica Balcells; la presidenta del Club Nàutic de Tarragona, Andrea Mazzanti; la presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, Estefania Serrano i l’esportista Marta Camps. Moderarà la taula la periodista de SER Tarragona-Ràdio Reus, Eva Hidalgo

Redacció

T’esperem el proper dia 8 de novembre a partir de les 18h al Col·legi de Farmacèutics de Tarragona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?