Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

"No me lo pensé, el Espanyol es uno de los equipos más atractivos"

Pablo Machín agafa el relleu a la banqueta blanc i blava després de la destitució de David Gallego

Chen Yansheng l'ha saludat abans de la roda de premsa i li ha desitjat sort. Machín signa fins el juny del 2021 i es fa càrrec d'un Espanyol que està penúltim amb només 5 punts dels primers 24 disputats. Al tècnic de Sòria li han explicat que la prioritat és capgirar la classificació a la lliga i que amb David Gallego pràcticament no s'havia observat cap evolució i que, per aquest motiu, va ser cessat.

 

Ara amb Machín, esperen dins el club blanc i blau trencar la mala dinámica de resultats. En aquest sentit, Machín ha explicat que encara estan a temps: "Hay tiempo suficiente, pero partimos de una realidad donde el equipo va penúltimo. Lo primero que tenemos que hacer es levantar la moral del grupo". A això el nou tècnic perico ha afegit que espera debutar amb triomf: "Queremos que la primera victoria sea ya ante el Villarreal, un partido en casa y con nuestra afición".

El tècnic de Sòria ha explicat que encara no ha parlat amb els seus jugadors, però que sí que els ha enviat un missatge per demanar màxima implicació per sortir d'aquest mal moment.

Machín portava sense entrenar des del mes de març, va ser llavors quan el van acomiadar del Sevilla. Avui, vuit mesos després, ha reconegut que no ha tingut dubtes en acceptar l'oferta de l'Espanyol: "El Espanyol es uno de los equipos más atractivos, no me lo pensé. No tengo ninguna duda que ha sido una decisión acertada"

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?