Sociedad
ELECCIONS COMUNALS

Miralles critica els pactes d'SDP amb DA i Liberals i anuncia que es donarà de baixa

L'exsecretari d'organització del partit no comparteix la política de pactes de la formació per concórrer a les comunals

L'exsecretari d'organització i un dels fundadors d'SDP, Joan-Marc Miralles. / Arxiu Joan-Marc Miralles

Andorra la Vella

L'ex secretari d'organització i un dels fundadors d'SDP, Joan-Marc Miralles, critica els pactes amb DA i Liberals i molt probablement es donarà de baixa de militant.

A través del seu compte de Twitter ha expressat que no comparteix l'entesa i assegura que pensa seguir fidel als principis i a les conviccions que ha defensat sempre que serveixen l'interès general per sobre del personal o el partidista.

Pel que fa a l'acord a que Progressistes-SDP ha arribat amb Demòcrates a la capital deixa clar que no l'acaba d'entendre, tenint en compte que "el que es proposa és la reeleció de la cònsol major, Conxita Marsol, quan s'ha fet oposició des de fora del comú".

Pel que fa a Sant Julià on no es descarta, fins i tot, pactar amb Unió Laurediana, no s'explica "com s'està parlant amb l'oposició, quan ara s'està a la majoria". I a Ordino, on també s'està en converses amb DA, Miralles es mostra sorprès perquè considera que les polítiques d'aquestes formacions estan a les antípodes de les que defensa ell. Tot i aixó sí que es mostra favorable a plataformes ciutadanes de cara al redreçament parròquial.

Más información

Davant d'aquest escenari i si tot això s'acaba concretat, es planteja donar-se de baixa com a militant.

Cal recordar que va ser un dels fundadors de la formació quan el PS es va trencar l'any 2013 i que havia estat el seu secretari d'organització. Des de fa temps és militant de base i no ostenta cap càrrec dins del partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00