Sociedad
IDK GIPUZKOA 45 - 67 UNIGIRONA

Una defensa que ofega

L'Uni Girona s'imposa a Gipuzkoa per 45 a 67 davant d'un rival que només va poder anotar 14 punts en tota la segona meitat

El triomf es va aconseguir sense que cap jugadora disputés més de 30 minuts

Una jugada del Gipuzkoa / IDK Gipuzkoa

Girona

L’Spar Citylift segueix negant el pa i la sal als rivals amb els que s’ha enfrontat aquesta temporada. Si dissabte va deixar en 31 punts del Zamora a la seva pista, ahir Gipuzkoa –un equip d’una gama superior- es va quedar en 45 i gairebé la meitat d’aquests punts els va fer al primer quart (20-19), quan l’Uni encara s’estava ajustant.

A partir del segon quart (11-22) el camí a la cistella de les gironines es va convertir en un passatge angost molt difícil de transitar, no hi havia segones opcions –el 80% dels rebots els agafava l’equip que prepara Èric Surís- i amb només un 30% d’encert en el llançament, la victòria local era una quimera.

11 punts van fer les basques al segon quart, 7 al tercer i 7 més a l’últim, quan ja no hi havia res a apel·lar. A l’excel·lent defensa visitant s’hi va sumar unes grans prestacions en el rebot ofensiu -12 de 29 possibles en van agafar Araújo, Coulibaly i Andusic- i el joc habitual de transició.