Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 21 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Guerra oberta a Ciudadanos pels candidats del 10-N

L'agrupació local de Ciutadella amenaça amb no participar de la campanya

Jorge de Diego és el candidat de Ciudadnos al Senat en substitució del ciutadellenc José Manuel Morales. /

L’agrupació de Ciudadanos de Ciutadella assegura estar molt molesta per que es considera ningunejada pel partit en no tenir a cap dels seus afiliats a les llistes de les generals del 10 de novembre. En un comunicat molt dur, Afirmen que actuaran en conseqüència.En aquest sentit amenaçen en no col·laborar en la campanya electoral. Val a dir que Ciutadella és la població illenca on Ciudadanos té més regidors, tres, per un a Maó i un altre a Sant Lluís.

El responsable insular del partit, Jesús Méndez, ha volgut llevar importància a aquesta polèmica. Explica que Ciutadella ja estava representada per Manuel Morales com a candidat al Senat, però, a darrera hora, va renunciar al seu lloc per temes laborals. I davant la pressa se’l va canviar pel seu substitut del mes d’abril, Jorge de Diego, un asturià que és regidor a Sant Lluís.

Méndez entén que tot això és un petit desacord i espera solucionar-ho amb una trobada amb l’agrupació de Ciutadella. Però des de Ponent avisen que, fins ara, no han rebut encara cap proposta de reunió per tractar aquest tema.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?