Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 12 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Artur Mas: "Jo no vull que el preu del que estic intentant sigui ensorrar l'economia. No vull que la gent perdi la feina"

L'expresident de la Generalitat, en una enbtrevista a l'Aquí Cuní, rebutja de pla la proposta de l'exconseller Toni Comín de paralitzar l'economia espanyola, encara que la gent perdi el seu lloc de treball

"S'està intentant posar l'etiqueta de violència a l'independentisme. Si continuem així, això pot acabar amb la il·legalització dels partits independentistes", ha lamentat Artur Mas. També ha apuntat que "si algun consell puc donar, és que es mantingui el tarannà pacífic de l'independentisme, passí el que passi. Les institucions no han d'incitar a cap mena d'acte violent. Fins i tot Miquel Iceta ha reconegut l'esperit pacífic del moviment independentista"

L'expresident de la Generalitat ha afirmat: "Jo conec persones que estan en CDR i som com vostè i jo. Són gent que no els hi passa pel cap fer servir explosius per res, com a molt, petards per Sant Joan. Són gent que defensen la independència i que no se'ls pot posar en el sac del terrorisme"

Pel que fa a la sentència del procés no ha volgut avançar res: "Jo fins que no vegi el contingut de la sentència no especularé. Entenc que és normal el neguit perquè estem molt a prop, però cal ser prudent. Fins ara no s'ha filtrat res, que és curiós, perquè gairebé sempre s'acaba sabent abans"

Mas ha afegit "Evidentment ha d'haver-hi solució política al procés. Però, quants partits en el marc espanyol, fora de Podemos, ha volgut escoltar-nos, parlar amb nosaltres i fer cas a les nostres reivindicacions? Fins ara només hi ha hagut repressió"

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?