Sociedad

Destrossen el muntatge de suport als presos a Celrà

L'alcalde de Celrà diu que presentartan denúncia perquè els han amenaçat amb bats de beisbol de ferro, destrals i els han apedregat

Els Mossos han identificat els autors d'aquests actes vandàlics que es van produir ahir a la nit

Girona

Va passar pels volts de les 11 de la nit, segons els Mossos d'Esquadra. Un grup de 8 persones que anaven en dos vehicles es van dedicar a fer malbé un muntatge que hi ha a la rotonda d'entrada del municipi de Celrà venint des de Girona, a la C-66.

Dani Cornellà: "Anaven amb bats de beisbols i destrals per amenaçar els veïns del poble"

00:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000199676/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'acció va ser enregistrada per un grup de veïns que, asseguren els Mossos, es van discutir verbalment amb els que estaven fent malbé aquest muntatge sense que la situació anés a més. Estan identificats.

En canvi, l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha qualificat de passiva l'actitud dels Mossos perquè "tan sols els van identificar i els van deixar marxar" quan, considera, van succeïr fets "greus" com "amenaces, intents d'agressió i danys als vehicles d'alguns veïns del municipi".

Cornellà ha detallat que les amences van ser amb els bats de beisbol de ferro i les destrals que portaven i ha explicat que aquest matí presentaran denúncia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00