Sociedad
FUTBOL

L'FC Andorra supera l'Hercules (2-1) i manté el liderat

L'expulsió del davanter Moha al minut 70 va estar a punt de posar en perill el triomf tricolor qui havia aconseguit avançar-se

Forgas celebra amb Moha el primer gol de l'FC Andorra contra l'Hèrcules. / FC Andorra

Andorra la Vella

El FC Andorra guanya el seu partit contra l'Hèrcules per 2-1 i manté el liderat a Segona B.

L'expulsió del davanter Moha al minut 70 va estar a punt de posar en perill el triomf tricolor que havia aconseguit avançar-se al mercador amb els gols d'Ernest Forgues i de Moussa abans del minut trenta de partit. El que semblava una victòria còmoda es va convertir en perill quan l'àrbitre va expulsar Moha per simular una falta a la frontal de l'àrea de l'Hèrcules.

A partir d'aleshores, els valencians van agafar les regnes, van tenir més ocasions que els andorrans i Borja va marcar per ajustar l'electrònic.

Amb tot, els de Gabri van saber aguantar i d'aquesta manera l'FC Andorra suma tres punts més que el mantenen a dalt de la classificació del grup tercer de segona B, empatat amb el Villarreal B i el Lleida.