Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad
ELECCIONS COMUNALS

Aleix i Barquin, els candidats de DA per revalidar la majoria a Escaldes

Els expolítics han demanat 48 hores per confirmar-ho i són les persones que generen més consens dins el comitè local

Miquel Aleix intervenint des de l'escó al Consell General la passada legislatura en la què va ser vicepresident del grup parlamentari demòcrata. / Arxiu Consell General

Escaldes-Engordany

Miquel Aleix i Núria Barquín són els candidats triats pel comitè local d'Escaldes de Demòcrates per encapçalar la candidatura a les comunals en aquesta parròquia.

L'exconseller general i l'exconsellera comunal de cultura han estat les persones proposades per encapçalar la llista, segons han confirmat fonts properes. També han manifestat la voluntat de ser a la llista Jordi Vilanova i Laura Lavado, mentre que Núria Gómez ha decidit no continuar.

Aleix i Barquin són persones afins a l'ex cap de Govern, Antoni Martí, de gran pes a la parròquia i dins el comitè local, i que han rebut el suport del comitè parròquial escaldenc, tot i que han demanat un període de 48 hores per decidir si accepten o no.

De moment, DA no s'ha posat en contacte amb Liberals per mirar de traçar un pacte. Fonts dels Liberals veuen a Aleix com un bon candidat i una persona de consens. En el cas que no es pugui dur a terme l'aliança, han assegurat que treballen per presentar una llista en solitari. També han deixat clar que si Rosa Gili no abandona el Consell General per ser candidata pel PS, Marc Magallón tampoc deixarà el Parlament, tenint en compte que el primer suplent de la llista de d'Acord és socialdemòcrata.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00