Sociedad
BÀSQUET

Nova derrota del Morabanc fora de casa

Els d'Ibon Navarro cauen per 87-72 contra un dels equips més potents de l'Eurocup, el Segafredo Virtus de Bolonya

El Morabanc Andorra en una acció defensiva durant el partit disputat ahir a Bolonya contra el Segafredo Virtus de l'Eurocup. / BCA

Andorra la Vella

Nova derrota del Morabanc fora de casa.

L'equip es va veure impotent davant del Segafredo Virtus de Bolonya, un rival que s'ha reforçat per guanyar l'Europcup i la Lega italiana, segons afirma el tècnic Ibon Navarro, qui marxava decebut per la derrota per 87-72, tot i que destacava l'esforç que havia fet l'equip per mantenr-se dins del partit en tot moment.

Els primers minuts van ser del Morabanc gràcies al gran encert des de la línia de triple. En els primers 10 minuts van col·locar set de nou triples, i el van finalitzar 11 punts per sobre del Virtus. Tot va canviar a partir d'aleshores quan els andorrans van baixar la seva efectivitat i els italians la van augmentar, fins a capgirar el marcador i demostrar la seva superioritat.