Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 13 de Noviembre de 2019

Otras localidades

L'associació d'asseguradors valora positivament el pla d'ajudes del Govern per a Assegurances Generals

Titlla de "liquidació ordenada" la intervenció efectuada per l'AFA per preservar els drets dels assegurats i evitar la fallida

La seu d'Assegurances Generals, S.A., a Andorra la Vella. / ()

El president de l'associació de companyies d'assegurances, Amadeu Codina, titlla de "liquidació ordenada" la intervenció d'Assegurances Generals amb les ajudes decretades pel Govern.

Entén els gairebé tres milions d'euros que l'executiu destinarà en aquest programa d'ajuts és "la millor manera per la qual els clients que tenien contractada una pòl·lisa de no vida i vida risc amb l'entitat no la perdin". De moment, diu que s'evita una fallida. Cal tenir en compte que la cartera de pòlisses les assumiran tres entitats. Es tracta de 9.000, la meitat de les quals són de vehicles.

Avisa que el sector ja fa temps que coneixia i fins i tot havia comentat en alguna ocasió les pràctiques d'Assegurances Generals, ja que sospitaven que podria patir de manca de liquiditat. En aquest sentit, accepta que la situació pot haver estat "un toc d'atenció per a la resta de companyies", les quals estan ja fiscalitzades per l'autoritat financera d'Andorra, la mateixa organització que ha intervingut Assegurances Generals.

El que sí que creu és que Assegurances Generals acabarà desapareixent, malgrat el Govern recordés que els dines d'aquestes ajudes els hauria de rescabalar la companyia un cop tornés a tenir suficient liquiditat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?