Sociedad
TRANSPORT

Directbus cancel·la els viatges de demà per les mobilitzacions previstes a Catalunya

El Govern ha mostrat la seva preocupació per les possibles afectacions

Un DirectBus d'autocars Nadal. / Autobusos de Catalunya

Andorra la Vella

Autocars Nadal i el grup Julià, les dues companyies que formen DirectBus, han confirmat que el servei d'avui serà l'habitual, a l'espera del què pugui passar però que el de demà queda anul·lat durant tot el dia, en previsió de la vaga general que han convocat algunes organitzacions pròximes a l'independentisme.

En aquests d'aquests dies, el servei no s'ha vist afectat i des de la companyia asseguren que només han patit retards per talls en alguna de les vies catalanes com ara, l'autovia A-2.

Per altra banda, el Govern ha mostrat la seva preocupació per les afectacions que puguin tenir per Andorra les diferents mobilitzacions a Catalunya, sigui pels viatgers o per les mercaderies.

En aquest sentit, des de l'Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants han assenyalat que els talls de carreteres i les mobilitzacions que s'han produït fins ara, han deixat alguns camions bloquejats o aturats. Des de l'entitat assenyalen que estaran atents a l'evolució dels esdeveniments i les previsions dels talls de les vies de comunicació amb Andorra, i que ja s'ha començat a replanificar els viatges i a buscar alternatives de recorregut per minimitzar els efectes de la vaga general prevista a Catalunya aquest divendres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00