Sociedad
PROTESTES SENTÈCIA PROCÉS

El jove atropellat pels mossos es troba estable

L'ingressaven a l'Hospital Joan XXIII amb traumatisme cranioencefàlic després que una furgoneta dels mossos s'obrís pas a través d'una barricada de contenidors. El jove s'hi trobava amagat al darrera.

El jove atropellat pels mossos es troba estable

El jove atropellat pels mossos es troba estable

Tarragona

La imatge s’ha escampat com la pólvora per les xarxes i l’incident ha sigut dels que han suposat un bon ensurt al conjunt de les manifestacions i aldarulls que es van viure al conjunt de Catalunya.

A Tarragona un jove de 17 anys acabava aixafat pel contenidor darrera del qual s’havia amagat. La fatalitat va voler que una furgoneta dels Mossos d’Esquadra s’obrís pas a través d’una barricada de contenidors disposada sobre l’asfalt impactant-hi amb força. La conseqüència va ser que els contenidors i el jove es van endur un fort cop.

Segons us hem avançat des de SER Catalunya, a hores d’ara es troba estable a la unitat d’Inter mitjos de l'hospital Joan XXIII amb traumatisme cranioencefàlic.

5 detinguts i 2 ferits

És el balanç que ens deixa a Tarragona una altra nit de corredisses, contenidors cremats, llançaments d’objectes i l’atropellament del jove.

A Reus es va viure un tall de vies de sis hores, de la una del migdia fins a les set de la tarda i un episodi de gran tensió a la nit davant de la comissaria de la Policía Nacional.

I avui...

A les 12 del migdia el sindicat d’estudiants ha convocat una gran manifestació a la Imperial Tàrraco i també tenim plens extraordinaris: a l’ajuntament de Tarragona i a la Diputació. Volen servir per condemnar la sentència de dilluns i fer una crida a les manifestacions pacífiques.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00