Sociedad
FINANCES

El PS demana l'empara de la síndica per obtenir informació dels comptes de BPA

Recorden que el Tribunal de Comptes va constatar que hi havia mancances en la comptabilitat de BPA i que la Constitució obliga l'Areb, com a institució pública, a rendir comptes davant el Consell General

El grup parlamentari socialdemòcrata en sessió de control al Govern. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

El PS presenta una demanda d'empara a Sindicatura per obtenir la informació que l'AERB els ha negat referent als comptes de BPA.

Dins la demanda recorden que el Tribunal de Comptes va constatar que hi havia mancances i errors dins la comptabilitat de BPA, i que donat que l'AREB és una institució pública i accionista única de BPA, la Constitució l'obliga a rendir comptes, d'acord amb el principi de responsabilitat de la seva actuació.

Els socialdemòcrates insisteixen que la Constitució no és una simple declaració d'intencions ni un programa polític sinó que és la norma suprema de l'ordenament, i dins els seus principis està la transparència. En aquest sentit, el conseller general socialdemòcrata, Joaquim Miró, aclareix que només demanen "un exercici de transparència amb un dels temes més preocupants dels darrers anys, com ha sigut el cas BPA".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00