Sociedad
VAGA GENERAL 18O

Ros i Espot lamenten el tall de l'N145

El cap de Govern manifesta a les autoritats espanyoles la seva preocupació pel bloqueig a les portes d'un cap de setmana

Els manifestants estan preparats per suportar hores de tall a l'N145. / Joan Adell Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

El Govern s'ha posat en contacte amb les autoritats espanyoles per manifestar la seva preocupació pel bloqueig de la principal via d'accés al país des del sud a causa de la vaga general convocada pels sindicats independentistes aquest 18 d'octubre.

El cap de l'executiu, Xavier Espot, ha afirmat que s'ha posat en contacte amb l'ambaixada espanyola i que els cossos de seguretat del país també estan en permanent contacte amb els cossos policials veïns davant la situació de bloqueig que pateix l'N145.

Confia en que el bloqueig finalitzi el més aviat possible per evitar més perjudicis al Principat a les portes d'un cap de setmana.

De la seva banda, l'ambaixador espanyol a Andorra, Àngel Ros, ha lamentat el tall de l'N145 per la vaga general d'avui perquè "afecta negativament a Andorra i als fronterers que hi treballen".

Demana que s'obri a la circulació la via principal d'accés al Principat que al seu entendre "no és incompatible amb el legítim dret a manifestar-se".

Ros considera que el tall de l'N145 té un impacte negatiu en els drets dels andorrans i fronterers i també sobre l'economia del Principat especialment a les portes d'un cap de setmana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00