Sociedad
BÀSQUET

El MoraBanc Andorra viatja a Israel després d'una gran victòria

Els andorrans segueixen mostrant-se molt forts a casa i guanyen al San Pablo(87-74)

Imatge del partit entre el Morabanc Andorra i el San Pablo Burgos. / EFE

Andorra la Vella

Els tricolor es mantenen intractables al Poliesportiu on van ser el primer equip en trencar la imbatibilitat dels castellans entrenats per Joan Peñarroya. Però sense temps per a celebracions avui els espera un llarg viatge cap a Israel on demà s’enfronten al Maccabi Rishon Leizon en què buscaran la primera victòria fora de casa a l’Eurocup.

Sense encara haver-se estrenat a domicili, el MoraBanc Andorra segueix sent molt fort a casa on no s’ha escapat cap triomf en cap de les dues competicions que està disputant.

El passat dissabte van mostrar de nou la millor versió davant del colíder gràcies a les actuacions de Moussa Diagné amb 19 punts, 13 rebots i un 28 de valoració i Tyson Pérez que va anotar 14 punts, 8 rebots i un 24 de valoració.

Sobretot, en la segona meitat és on els homes d’Ibon Navarro van obrir forat arribant a tenir una màxima diferència de 20 punts i un 48% d’encert en el tir exterior.

Una victòria que ha de servir per agafar confiança de cara a aquesta setmana on l’equip haurà d’afrontar dos desplaçaments que haurien de servir perquè obtingués la primera victòria fora de casa tant a l’Eurocup com a l’ACB.

Tyson Pérez diu que s’ha d’aconseguir jugar a domicili igual que es fa a casa.

Aquest dimarts visitaran la pista del Maccabi Rishon Leizon, penúltim del grup A de la competició europea i diumenge es veuran les cares amb el Betis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00