Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 21 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Marticella augura una forta caiguda de les vendes del forfet conjunt amb Arcalís

L'encariment dels preus i la bonificació dels forfets propis, acabaran afectant el passi conjunt

El director general de Pal-Arinsal creu que el forfet conjunt amb Arcalís caurà en vendes respecte a anys anteriors.

Ho ha dit Josep Marticella en una entrevista al programa Soroll on ha indicat que "estarà molt lluny en vendes de l'any passat", tot i que recorda que fins que no passi la Fira d'Andorra la Vella, que és quan es venien el 80% d'aquests tiquets, tampoc se sabrà exactament quina diferenca hi ha respecte a anteriors temporades.

Marticella creu que l'encariment dels preus i la bonificació dels forfets propis, acabaran afactant el passi conjunt de les Valls del Nord.

El director general ha destacat que enguany comença una nova etapa per ells, ja que serà la primera que es farà sense la unió amb Arcalís i per això el domini massanenc està centrat en el forfet bikeandski, el qual està funcionant molt bé i permet als usuaris gaudir de les muntanyes durant 10 mesos.

Quan al sabotatge que va viure l'estació l'any passat, on van tallar tres cables de diferents ginys, Marticella reconeix que la policia i la batllia els informen sobre els avenços del cas, per això espera que es pugui sol·lucionar ben aviat i "passar pàgina".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?