Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 20 de Octubre de 2020

Otras localidades

"Un polític no ha de comentar el resultat d'una sentència"

El regidor de l'ajuntament de Barcelona per Barcelona pel canvi ha comentat que "s'ha de respectar la feina de la justícia, els líders independentistes han portat desenes de catalans i catalanes en un cul de sac (...) però els poders de l'estat s'han de separar i un polític no pot dir que 'vol ser president per posar a gent a la presó"

Manuel Valls als estudis de SER Catalunya

Manuel Valls als estudis de SER Catalunya / Cadena SER

El regidor de l'ajuntament de Barcelona per Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha passat pel programa a dir la seva sobre els incidents d'aquesta última setmana a Barcelona. El regidor ha apuntat que "per Barcelona arriba un moment difícil amb una projecció internacional... és molt perillós per la imatge de la ciutat i la seva economia". També ha comentat que, com a exministre d'interior de França, "aquest tipus de guerrilla, aquesta voluntat de buscar algun mort, la policia, víctimes, màrtirs... Hi ha una diferència, en els altres països, el que representa el govern, no diu 'apretem, apretem' o no és ambigu amb la condemnació de la violència. Les paraules són importants".

Respecte a les paraules d'Albert Rivera, Valls ha dit: "Tots hem de tenir un gran sentit de l'estat i de l'interès general. Un responsable polític no ha de comentar el resultat de la sentència perquè és una decisió de la justícia perquè aquesta és independent en un estat democràtic com Espanya. No pot dir que ell posarà la gent a la presó, ho ha de fer la justícia" i ha afegit: "S'ha de respectar la feina de la justícia. Els líders independentistes han portat desenes de catalans i catalanes en un cul de sac i aquest és el problema perquè no hi haurà independència. Com ho fem per sortir d'aquest cul de sac?"

També ha defensat l'actuació policial dient: "Que hi hagi aquesta crítica a la policia d'Espanya, atacant als catalans, als independentistes i als joves manifestants... sempre es critica l'actuació de la policia. En aquests moments els responsables polítics han de donar suport als cossos de seguretat".

Sobre la gestió d'Ada Colau ha apuntat: "L'alcaldessa fa el que pot. La vull creure sincera davant el que està passant a la ciutat, el govern municipal està en una situació molt complicada, els barcelonins estan molt tristos, hi ha gent que vol marxar de Barcelona (...) però Ada Colau ha de fer més d'alcaldessa".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?