Sociedad
FAM

La FAM vol millorar els resultats

L'equip de curses de muntanya de la FAM. / Cadena Ser

Andorra la Vella

La Federació Andorrana de Muntanyisme fa un balanç positiu de la temporada passada, tot i que no amaga el desig de fer un salt qualitatiu pel què fa als resultats.

La FAM també ha presentat l'equip que competirà en les proves del calendari elit i la primera d’elles serà el cap de setmana del 20 de desembre a Aussois, França. En aquesta, la intenció és que competeixi gran part de l’equip. Al llarg del calendari, hi ha la possibilitat que alguns caiguin de les proves de la copa del món degut als mals resultats, però també podria ser que els que estan competint en la Copa d’Andorra o similars, facin uns bons resultats que els permeti participar en alguna prova del calendari mundial.

En l’equip destaca la presencia del cadet Oriol Olm, que competirà en els jocs de la joventut de Lausana i a les proves del campionat d'Europa. La intenció de la FAM és preparar als més joves de cara a una possible entrada de les curses de muntanya a les Olimpíades de Milà-Cortina del 2026.

Segons el president de la FAM, Jaume Esteve, si finalment es converteix en esport olímpic, suposaria un salt molt important per Andorra, però per contra el muntanyisme es podria professionalitzar i això portaria a un augment del nivell en la competició.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00