Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Maó aposta pels amarraments socials a Cala Figuera

L'Ajuntament demana a Autoritat Portuària garanteixi un preu assequible

Cala Figuera, al port de Maó /

L’ajuntament de Maó aposta perquè la millorar les instal·lacions portuàries a la zona de Cala Figuera permeti rebre embarcacions recreatives de fins a 8 metres d'eslora i limiti els preus perquè es puguin crear amarraments de caràcter social.

La petició feta pel batle, Héctor Pons, passa perquè Autoritat Portuària gestioni Cala Figuera, amb l'objectiu de garantir un preu assequible que permeti a la ciutadania tenir la seva embarcació al port de Maó.

A més, per a la licitació de la gestió de la resta d'amarratges de la zona es sol·licita que es fixi un preu màxim per a embarcacions de fins a 12 metres i que l'ens públic assumeixi una inversió, permetent a l'Ajuntament treure a concurs la gestió del servei amb uns requisits econòmics més baixos.

Pons assegura també que, el procés d'adjudicació del varador es troba a punt de finalitzar i es resoldrà en els propers mesos.

En una reunió mantinguda entre el balte, Héctor Pons, el conseller de Mobilitat del Govern, Marc Pons, i el President d’Autoritat Portuària, Joan Gual, es va recordar també el protocol de col·laboració signat per a la consolidació del penya-segat, segons el qual Autoritat Portuària es compromet a realitzar una inversió de 3,3 milions per a la costa des Muret.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?