Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 09 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Aconseguirem que la Laia jugui la Copa d'Espanya?

El president de la Federació Espanyola de Voleibol al 'Què t'hi Jugues!': "Os garantizo que estudiaremos el caso"

La Laia és una jugadora de volei amb síndrome de down i juga al Club Volei Esplugues. Als seus 14 anys, durant tota la seva vida ha fet activitats com el volei o l'esplai amb nens i nenes d'un any menys "per tal d'afavorir la seva inclusió en l'activitat que desenvolupa". Des de la Federació Catalana de Volei mai se li ha posat cap impediment per poder disputar partits amb jugadores d'un any menys (hauria de ser Cadet, però juga amb Infantils). 

El cas és que ara s'ha trobat amb un problema: la normativa a Espanya li impedeix disputar el torneig de la Copa d'Espanya amb les seves companyes. Una notícia que ha tingut molta repercussió a les xarxes i que hem volgut analitzar al 'Què t'hi Jugues!' parlant amb les dues parts: la mare de la Laia (Marta Montserrat) i la Reial Federació Espanyola de Voleibol (el seu president, Agustín Martín).

La seva mare ha apuntat que "és una pena que no pugui jugar amb el seu equip" i que "cal replantejar la norma per tal de tenir present la inclusió de la seva filla i també d'altres jugadors i jugadores".

Per la seva banda, Agustín Martín (president RFEVB) ha volgut aclarir que "tot el què s'ha dit a les xarxes és mentida": "Nosotros hemos sacado un comunicado para desmentir la información publicada en redes. Este club no ha realizado ninguna petición formal, solo fue una llamada preguntando por la normativa. Si alguien del club nos lo pide, os garantizo que se estudiará el caso de la Laia". Per últim, el mateix president ha explicat que algú s'hauria de disculpar amb la seva federació: "Lo que se ha dicho es ofensivo para la nuestro organismo. Esa sombra de duda no puede quedar en el aire y esperamos una disculpa".

En darrer lloc, la Marta Monsterrat (mare de la Laia), ha confirmat al 'Què t'hi Jugues!' que ja s'està gestionant aquesta petició formal.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?