Deportes

Genís Cuadros: "Els macarrons de la mare no són l'únic secret dels Màrquez"

El preparador físic dels germans Màrquez passa pels micròfons del 'Què T'hi Jugues!' i ens dona detalls sobre les claus de l'èxit de tots dos corredors

ENTREVISTA Genís Cuadros

ENTREVISTA Genís Cuadros

06:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1573226611702/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest dissabte ho celebraran en gran a Cervera, els dos germans Màrquez són campions del món i una de les claus del seu èxit és el seu entrenament diari lluny de la moto. D'això s'encarrega el seu preparador físic, el Genís Cuadros. Amb ell hem descobert al 'Què t'hi Jugues!' més detalls sobre aquesta preparació física i sobre les sensacions d'aquest any tant de l'Àlex Màrquez com del Marc Màrquez. A continuació mostrem les frases més destacades de l'entrevista:

¿Màquines o humans?: "Entrenant són éssers de carn i ossos, però dins la pista els hi surt el do que tenen"

¿Treballen bé?: "Són molt disciplinats, si han de fer un exercici el fan, sigui el que sigui. Treballant amb il·lusió i amb ganes d'aconseguir una fita gairebé sempre es pot aconseguir tot".

¿Entrenen junts? "Sí, i a l'entrenar sempre junts tenen aquest petit pique a l'hora de fer l'exercici"

¿Quin objectiu et marques? "L'objectiu és que d'aquí a 20 o 25 anys estiguin pletòrics de forma i que no els hi faci mal tot"

Dels macarrons què ens dius "Es diuen moltes coses, hi ha molts secrets darrere del seu èxit, moltes coses que hi contribueixen. Pel que fa als macarrons, he de dir que la Roser (la seva mare) els tracta com a reis, ni en un restaurant menjarien millor"

L'anècdota: "Sempre els envio un missatge després de cada carrera, i aquest any els enviava un arc de Sant Martí. Ho feia així perquè aquest any les havíem de veure 'de tots colors', per la competència que tenien... I al final el color vermell i el blau han estat els què han acabat guanyant".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00