Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 13 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Iturralde: "Conmigo empezó todo. Messi me preguntó y le dije que ya podía chutar"

L'ex àrbitre recorda el primer gol de falta de Messi amb la samarreta del Barça. Va ser al 2008, davant l'Atlético i gràcies a agafant desprevingut al rival

Leo Messi acumula ja 52 gols de falta després de les dues dianes anotades en front del Celta al Camp Nou. Al 'Què t'hi Jugues!' hem viatjat en el temps per recuperar el seu primer gol de falta. Va ser un 4 d'octubre de 2008 i el Barça de Guardiola va golejar 6-1 a l'Atlético de Madrid. Aquella nit s'estrenava el compte golejador de faltes de Messi.

En aquell primer gol Messi va tirar de picardia i va xutar mentre Coupet (porter matalasser) estava col·locant una barrera que mai havia demanat ningú. L'àrbitre era Iturralde González i hem parlat amb ell a SER Catalunya: "Conmigo empezó todo. Recordaba que era en la portería de la derecha. Es una falta que veo que Coupet está como poniendo la barrera y yo me acercó para decirle a Messi si quiere barrera. Y el me dice, 'No.. ¿Ya puedo tirar?'. Yo le dije que sí e incluso me llegó a medio apartar para poder chutar cuanto antes".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?