Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 07 de Diciembre de 2019

Otras localidades

L'AREB preveu 592.000 euros més el 2020 per fer front a les demandes de BPA

Es tracta d'una quantitat inferior al milió previst per aquest any, ja que s'esperen menys litigis

El president de l'AREB, Albert Hinojosa. / ()

L’AREB preveu per al 2020 una despesa de 592.000 euros en assessoraments legals derivats de les demandes per BPA.

L’Agència de Resolució d’Entitats Bancàries explica en el projecte de Pressupost per al proper exercici que aquesta partida preveu una davallada significativa respecte al 2019 quan es va preveure un milió d’euros. Segons l’organisme la previsió és que hi hagi una reducció de litigis. Una partida, però, que es pot ampliar en cas el número de demandes creixi.

D’aquesta manera, el pressupost per l’any vinent experimenta una davallada de gairebé el 19%. Com ja va passar en el projecte corresponent a l’actual exercici la despesa més important en què incorre l’AREB és la referida a treballs realitzats per empreses, assessorament jurídic. En concret, la partida destinada despeses corrents que inclouen altres conceptes puja prop de 852.000 euros.

Pel que fa a les despeses de personal ascendeixen a 624.0000 euros, mentre que les financeres s’han previst per una quantitat de 303.000 euros.

A nivell d’ingressos, l’AREB remarca que no s’han inclòs els imports que manquen de la venda de Vall Banc, ja que són contingents i depenen de certs condicionants que no es troben sota el control de l’Agència.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?